Tukkukauppa | Crystal Zircon Stone Choker, Kaulakoru, Korvakorut, Vyö, Rannekoru, Korusetti

Tarih: 19.04.2023 11:32
Tukkukauppa | Crystal Zircon Stone Choker, Kaulakoru, Korvakorut, Vyö, Rannekoru, Korusetti
Korujen tukkumyynti Istanbulissa, Turkissa - Furtek-tarvikkeet
Furtek Accessories on johtava korujen valmistaja ja toimittaja Istanbulissa, Turkissa. He ovat erikoistuneet tuottamaan laajan valikoiman korkealaatuisia koruja, mukaan lukien kristallikorvakorut, zirkonikivikaulakorut, chokers, vyöt, rannekorut ja choker-korusetti. Olitpa sitten jälleenmyyjä, joka haluaa varastoida varastoa, tai henkilö, joka etsii täydellistä asustetta täydentämään asua, Furtek Accessories tarjoaa sinulle kaiken.

Furtek Accessoriesin muista koruvalmistajista erottuva kyky tuottaa räätälöityjä korumalleja. Heillä on joukko asiantuntijasuunnittelijoita ja käsityöläisiä, jotka voivat luoda ainutlaatuisia ja eksklusiivisia koruja määritystesi perusteella. Tämä on loistava vaihtoehto jälleenmyyjille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia ja yksilöllisiä koruja.

Räätälöityjen korujen lisäksi Furtek Accessories tarjoaa myös trendimalleja, jotka sopivat täydellisesti jälleenmyyjille, jotka haluavat pysyä viimeisimpien muotitrendien kanssa. Heidän tuotteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Ne tarjoavat myös kilpailukykyisen hinnoittelun, mikä helpottaa vähittäiskauppiaiden merkintää koruja ja tehdä voittoa.

Furtek Accessories arvostaa asiakastyytyväisyyttä ja pyrkii tarjoamaan poikkeuksellisen ostokokemuksen. Heillä on käyttäjäystävällinen verkkosivusto, jossa asiakkaat voivat helposti selata ja ostaa tuotteita. Ne tarjoavat myös nopean ja luotettavan toimituksen, mikä varmistaa, että tilauksesi toimitetaan ajallaan ja hyvässä kunnossa. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, heidän ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelutiimi on aina valmis auttamaan sinua.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tukkukoruja Furtek Accessoriesilta, voit tavoittaa heidät Whatsappin tai Telegramin kautta numerosta +90 552 516 87 90. Heillä on myös fyysinen myymälä Istanbulissa Turkissa, jossa voit selata heidän tuotteitaan henkilökohtaisesti. Laajan tuotevalikoimansa, kilpailukykyisen hinnoittelunsa ja poikkeuksellisen asiakaspalvelunsa ansiosta Furtek Accessories on täydellinen kumppani koruliiketoiminnallesi.

✈️ Tilauksesi toimitetaan kaikkiin maailman maihin 5-15 päivän sisällä.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...