Trgovina na debelo | Ogrlica, ogrlica, uhani, pas, zapestnica, komplet nakita iz kristalnega cirkonskega kamna

Tarih: 19.04.2023 15:06
Trgovina na debelo | Ogrlica, ogrlica, uhani, pas, zapestnica, komplet nakita iz kristalnega cirkonskega kamna
Veleprodaja nakita v Istanbulu, Turčija - dodatki Furtek
Furtek Accessories je vodilni proizvajalec in dobavitelj nakita s sedežem v Istanbulu v Turčiji. Specializirani so za izdelavo široke palete visokokakovostnih kosov nakita, vključno s kristalnimi uhani, verižicami iz cirkonskih kamnov, chokerji, pasovi, zapestnicami in kompleti nakita choker. Ne glede na to, ali ste trgovec na drobno, ki želi narediti zalogo, ali posameznik, ki išče popoln dodatek za dokončanje svoje obleke, vam Furtek Accessories nudi pomoč.

Kar Furtek Accessories loči od drugih proizvajalcev nakita, je njihova sposobnost izdelave modelov nakita po meri. Imajo ekipo strokovnih oblikovalcev in obrtnikov, ki lahko ustvarijo edinstvene in ekskluzivne kose nakita na podlagi vaših specifikacij. To je odlična možnost za trgovce na drobno, ki želijo svojim strankam ponuditi ekskluzivne in personalizirane kose nakita.

Furtek Accessories poleg modelov nakita po meri ponuja tudi trendovske modele, ki so kot nalašč za trgovce na drobno, ki želijo biti v koraku z najnovejšimi modnimi trendi. Njihovi izdelki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo. Ponujajo tudi konkurenčne cene, kar trgovcem na drobno olajša označevanje nakita in ustvarjanje dobička.

Furtek Accessories ceni zadovoljstvo kupcev in si prizadeva zagotoviti izjemno nakupovalno izkušnjo. Imajo uporabniku prijazno spletno mesto, na katerem lahko stranke preprosto brskajo in kupujejo izdelke. Ponujajo tudi hitro in zanesljivo pošiljanje, s čimer zagotavljajo, da so vaša naročila dostavljena pravočasno in v dobrem stanju. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke, vam je njihova prijazna in usposobljena ekipa za pomoč strankam vedno pripravljena pomagati.

Če vas zanima nakup veleprodajnega nakita pri Furtek Accessories, jih lahko dosežete prek Whatsappa ali Telegrama na +90 552 516 87 90. Imajo tudi fizično trgovino v Istanbulu v Turčiji, kjer lahko osebno brskate po njihovih izdelkih. Furtek Accessories je s svojo široko paleto ponudb izdelkov, konkurenčnimi cenami in izjemnimi storitvami za stranke popoln partner za vaše podjetje z nakitom.

✈️ Vaša naročila so dostavljena v vse države sveta v 5-15 dneh.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...