Nagykereskedelem | Crystal Circon Stone Choker, Nyaklánc, Fülbevaló, Öv, Karkötő, Ékszerkészlet

Tarih: 19.04.2023 14:46
Nagykereskedelem | Crystal Circon Stone Choker, Nyaklánc, Fülbevaló, Öv, Karkötő, Ékszerkészlet
Ékszerek nagykereskedelme Isztambulban, Törökországban - Furtek tartozékok
A Furtek Accessories vezető ékszergyártó és -szállító, amelynek székhelye Isztambulban, Törökországban található. Kiváló minőségű ékszerek széles választékának gyártására specializálódtak, beleértve a kristály fülbevalót, cirkon kő nyakláncot, nyakláncot, öveket, karkötőket és ékszerkészleteket. Függetlenül attól, hogy Ön egy kiskereskedő, aki készletet szeretne felhalmozni, vagy egy magánszemély, aki a tökéletes kiegészítőt keresi az öltözékéhez, a Furtek Accessories mindenre kiterjed.

A Furtek Accessories-t az különbözteti meg a többi ékszergyártótól, hogy képesek egyedi ékszerterveket készíteni. Szakértő tervezőkből és kézművesekből álló csapattal rendelkeznek, akik egyedi és exkluzív ékszereket készíthetnek az Ön specifikációi alapján. Ez egy nagyszerű lehetőség azoknak a kiskereskedőknek, akik exkluzív és személyre szabott ékszereket szeretnének kínálni vásárlóiknak.

Az egyedi ékszerterveken kívül a Furtek Accessories olyan trendmodelleket is kínál, amelyek tökéletesek azoknak a kiskereskedőknek, akik lépést akarnak tartani a legújabb divattrendekkel. Termékeik kiváló minőségű anyagokból készülnek, biztosítva a tartósságot és a hosszú élettartamot. Versenyképes árat is kínálnak, ami megkönnyíti a kiskereskedők számára az ékszerek megjelölését és a nyereség elérését.

A Furtek Accessories nagyra értékeli az ügyfelek elégedettségét, és kivételes vásárlási élményt kíván nyújtani. Felhasználóbarát webhelyük van, ahol az ügyfelek könnyen böngészhetnek és vásárolhatnak termékeket. Gyors és megbízható szállítást is kínálnak, biztosítva, hogy megrendeléseit időben és jó állapotban kézbesítsék. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, barátságos és hozzáértő ügyfélszolgálati csapatuk mindig készen áll a segítségére.

Ha nagykereskedelmi ékszereket szeretne vásárolni a Furtek Accessories-tól, a Whatsappon vagy a táviraton keresztül elérheti őket a +90 552 516 87 90 telefonszámon. Van egy fizikai üzletük is Isztambulban, Törökországban, ahol személyesen böngészheti termékeiket. Széles termékkínálatával, versenyképes áraival és kivételes ügyfélszolgálatával a Furtek Accessories tökéletes partner az Ön ékszerüzletéhez.

✈️ Rendeléseit 5-15 napon belül kiszállítjuk a világ minden országába.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...