Comerț cu ridicata | Choker cu piatră de zirconiu, colier, cercei, curea, brățară, set de bijuterii

Tarih: 19.04.2023 14:57
Comerț cu ridicata | Choker cu piatră de zirconiu, colier, cercei, curea, brățară, set de bijuterii
Bijuterii cu ridicata în Istanbul, Turcia - Accesorii Furtek
Furtek Accessories este un important producător și furnizor de bijuterii cu sediul în Istanbul, Turcia. Ei sunt specializați în producerea unei game largi de piese de bijuterii de înaltă calitate, inclusiv cercei de cristal, coliere din piatră de zircon, chokere, curele, brățări și seturi de bijuterii choker. Fie că ești un comerciant cu amănuntul care dorește să-și aprovizioneze inventarul sau o persoană care caută accesoriul perfect pentru a-ți completa ținuta, Furtek Accessories te acoperă.

Ceea ce diferențiază Furtek Accessories de alți producători de bijuterii este capacitatea lor de a produce modele de bijuterii personalizate. Au o echipă de designeri și meșteri experți care pot crea piese de bijuterii unice și exclusive, pe baza specificațiilor dumneavoastră. Aceasta este o opțiune excelentă pentru comercianții cu amănuntul care doresc să ofere clienților lor piese de bijuterii exclusive și personalizate.

Pe lângă modelele personalizate de bijuterii, Furtek Accessories oferă și modele de tendințe care sunt perfecte pentru comercianții cu amănuntul care doresc să țină pasul cu cele mai recente tendințe în modă. Produsele lor sunt realizate din materiale de înaltă calitate, asigurând durabilitate și longevitate. Ele oferă, de asemenea, prețuri competitive, ceea ce facilitează comercianților cu amănuntul să marcheze bijuteriile și să facă profit.

Furtek Accessories apreciază satisfacția clientului și își propune să ofere o experiență de cumpărături excepțională. Au un site web ușor de utilizat, unde clienții pot naviga cu ușurință și cumpăra produse. De asemenea, oferă livrare rapidă și fiabilă, asigurându-se că comenzile dumneavoastră sunt livrate la timp și în stare bună. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, echipa lor prietenoasă și informată de servicii pentru clienți este întotdeauna gata să vă ajute.

Dacă sunteți interesat să achiziționați bijuterii angro de la Furtek Accessories, îi puteți contacta prin Whatsapp sau Telegram la +90 552 516 87 90. De asemenea, au un magazin fizic în Istanbul, Turcia, unde le puteți răsfoi personal produsele. Cu gama lor largă de oferte de produse, prețuri competitive și servicii excepționale pentru clienți, Furtek Accessories este partenerul perfect pentru afacerea dvs. de bijuterii.

✈️ Comenzile tale sunt livrate în toate țările lumii în termen de 5-15 zile.
İlgili Ürünler
Yükleniyor...